Haakcursus voor beginners

Altijd al willen leren haken? Dan is deze cursus iets voor jou. Het kan ook zijn dat je heel lang geleden hebt gehaakt maar weet je de steken niet allemaal meer of haal je ze steeds door elkaar. Ik help je graag weer op weg.

In de cursus haken voor beginners leer je de 4 basissteken.  Hiermee kan je elk haakpatroon maken. Daarnaast leer je de steken die nodig zijn voor het eerste haakproject dat we zullen gaan beginnen. Bijvoorbeeld een leuke kussenhoes, een tas of een sjaal.  Er zijn diverse voorbeelden aanwezig maar je mag ook een eigen voorbeeld/patroon meenemen. 

Nadat we de steken hebben geleerd kun je een keuze maken uit de verschillende garens die ik heb. Met dit garen gaan we het eerste project starten. Bij de cursus zit voor €10,- aan garen en een haaknaald inbegrepen. Je  kunt thuis direct verder gaan met haken. 

Deze cursus is vanaf 2 personen te boeken. Bij het invullen van het contactformulier geef jij je voorkeur op voor avond/dag en het aantal personen. Aanmelden kan ook  via de mail of telefonisch. Wij plannen samen een datum en tijd in.

Maximum groep is 8 personen en de prijs is  €25,- p.p.

Wil je bij een andere groep aansluiten dan kan dat ook. 

Ik vind het belangrijk dat iedereen met een prachtig resultaat en alle benodigde kennis naar huis gaat. 

Uiteraard verzorgen wij de koffie, thee en wat lekkers.