Creafriends

OPEN DAGEN 4 EN 11 JANUARI VAN 10.30 TOT 15.00 UUR OM KENNIS TE MAKEN EN MISSCHIEN IETS KLEINS TE MAKEN

Zin om 1 keer per week lekker creatief bezig te zijn? Meld je dan nu aan bij creafriends.

Op de door jullie gekozen dagen, tijden en materiaalkeuze maken wij een planning om samen gezellig met elkaar te fröbelen. Wat kun je verwachten, onze ideeën zijn:

  • om 4 keer per week op een ochtend, middag en/of avond een creagroep samen te stellen
  • te werken met veel verschillende materialen waaronder verf, klei, stempels, powertex, inkt, wol, katoen, behang, mozaïek, kralen, sjablonen, papier, gips, papier machè etc.
  • te werken met diverse technieken waaronder schilderen, boetseren, mixed media, haken, breien, kaarten maken, mozaïeken etc.
  • vrij fröbelen of iedere week van ons een leuk idee krijgen waar je dan zelf je eigen draai aan geeft.

Onder het genot van een koffie/thee met iets lekkers, bezig zijn met je handen. En niet onbelangrijk natuurlijk, gezellig samen zijn met andere creatievelingen.

 Voor € 10,00 per keer kun je 2 uur per keer  komen knutselen. Wij zorgen voor de materialen en jij laat je eigen creativiteit de vrije loop. Waar nodig helpen wij jullie natuurlijk graag.

Aanmelden onderstaand contactformulier. Er zijn 10 plaatsen per keer beschikbaar dus twijfel niet te lang!

Helaas lukt het niet een contactformulier te maken dus  mocht u vragen hebben of andere informatie willen stuur dan een email naar:

welke creamunera@gmail.com of bel 0642816070

Wij willen heel graag u weten met welk materiaal u wilt werken, op welke dagen het voor u het best uitkomt en de tijden u het best uitkomt: ochtend van 10.30 – 12.30 uur / middag van 13.30 tot 15.30 / avond van 19.00 tot 21.00 uur.

Bedankt voor de medewerking.